sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Trei oameni găsiți morți în casă, în Bistreț

Doi bărbați de 81 și 61 de ani și o femeie de 80 de ani din Bistreț au fost găsiți decedați, în casă, de vecinul lor. Tot el este și cel care a anunțat poliția. Medicii ajunși la fața locului nu au făcut decât să declare decesul celor trei.

”Astăzi, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au fost sesizați, de către un bărbat de 60 de ani, din Bistreț, despre faptul că, i-a găsit pe vecinii săi decedați în locuința lor, din comuna Bistreț. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de 2 bărbați de 81 și 61 de ani și o femeie de 80 de ani, toți din Bistreț. La fața locului s-a deplasat şi un echipaj medical, din cadrul S.A.J. Dolj, care din păcate, a constatat decesul persoanelor în cauză”, au declarat polițiștii.

Sunt suspiciuni că cei trei s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului celor trei persoane.

Politica