miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Update/Copilul de 9 ani dispărut de acasă a fost găsit

Update/ Copilul a fost găsit în Ișalnița. El s-ar fi aflat la locuința unei femei de etnie romă, căreia, potrivit unor surse, i-ar fi spus că nu are unde să meargă.

„In urma activităţilor de căutare, precum și activităţilor specifice desfăşurate de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova- Secțiile 1-6 Poliție, Biroului de Investigații Criminale, Biroului Rutier și Serviciului de Investigatii Criminale Dolj, în baza unei informații, polițiștii au reușit, la scurt timp de la sesizarea dispariției, găsirea minorului, în vârstă de 9 ani, plecat în această după-amiază de la locuința sa din Craiova.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești, minorul a fost identificat de polițiști, pe raza localității Ișalnița, la locuința unei tinere de 27 de ani, cu care ar fi plecat din Craiova, în după-amiaza acestei zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma audierii minorului în prezența părinților și a unui reprezentant din cadrul DGASPC Dolj, s-a stabilit că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind predat familiei.”-IPJ Dolj

_______

Un copil de 9 ani, din cartierul craiovean Craiovița Nouă, a dispărut astăzi de acasă. Familia și poliția îl caută. Băiatul a plecat de acasă la amiază și nu s-a mai întors.

„In această seară, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie de 35 de ani, din comuna Gîngiova, care locuiește fără forme legale în Craiova, cu privire la faptul că, fiul său, Mateescu Eduard-Gabriel, în vârstă de 9 ani, a plecat în mod voluntar, în jurul orei 14.00, de la locuința sa și nu a mai revenit.

Semnalmente : înălţime 1,55 m, greutate 50 kg, ten deschis la culoare, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, fața ovală.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu geacă de culoare albastru și pantaloni de culoare kaki.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj s-a constituit un colectiv de lucru care desfășoară activități în vederea identificării minorului dispărut”, anunță IPJ Dolj.

Polițiștii fac apel la cei care dețin informații utile cu privire la copilul dispărut să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Politica