joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minor sechestrat și amenințat de un evadat din Târgu Jiu

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a tâlhărit un minor din comuna Bărbătești. Potrivit polițiștilor gorjeni, incidentul acesta ar fi avut loc pe 4 martie, iar patru zile mai târziu, tâlharul l-ar fi chemat la el acasă pe adolescent, apoi l-a sechestrat. În momentul comiterii faptelor, agresorul se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Polițiști din cadrul Serviciul de Investigații Criminale au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, tâlhărie, lipsire de libertate şi evadare. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul, la data de 4 martie a.c., ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător un minor de 17 ani, din comuna Bărbătești și l-ar fi deposedat de suma de 500 de lei, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Titulescu, la intersecția cu strada Olari, din municipiul Târgu Jiu. Ulterior, la data de 8 martie a.c., minorul ar fi fost chemat la domiciliul tânărului și lipsit de libertate, iar prin acte de violență, ar fi fost deposedat de suma de 335 de lei, de către acesta”, informează IPJ Gorj.

Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica