luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari cere sprijin pentru un coleg căruia i-a ars casa

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari cere o mână de ajutor pentru un bărbat care lucrează ca sudor la S.E.Rovinari. Casa acestuia, din Godinești, județul Gorj, a ars în totalitate, iar Manu Tomescu îi roagă pe oamenii ce pot ajuta și pe angajații din C.E.Oltenia să contribuie cu ce pot pentru a-l susține pe colegul lor.

Unui coleg de-al nostru i-a luat foc casa! Este vorba de Tănasie Marin, colegul nostru care lucrează ca sudor la S.E.Rovinari și căruia i-a ars în totalitate casa din Godinești, județul Gorj, acolo unde locuia împreună cu alți 5 membrii ai familiei, soție, copii și părinți.Fac apel la toți colegii din C.E.Oltenia, la toți prietenii mei și la toți oamenii de bună credință și cu suflet bun, ca împreună să contribuim pentru a-i ajuta pe acești oameni să își reconstruiască căminul cât mai repede posibil!”, este mesajul lui Manu Tomescu.

Oamenii care vor să ajute îl pot contacta pe vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, care a postat pe pagina lui de Facebook și un cont pentru donații.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica