joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghe îl va întâlni pe Bergodi în Cupă!

Oltenii au fost împerecheați cu gruparea covăsneană în semifinalele competiției knock-out

Sepsi OSK – CSU Craiova și FC Voluntari – FC Argeș sunt cele două semifinale ale Cupei României, ediția 2021 – 2022. Astfel, Laurențiu Reghecampf va fi din nou față în față cu Cristiano Bergodi, având ocazia să-și ia revanșa după corecția din campionat. La finalul lunii ianuarie, Bergodi câștiga cu 3-1 în fața fostei sale echipe.
Partida tur va avea loc în intervalul 19 – 21 aprilie, iar returul din semifinalele Cupei României are loc în perioada 10 – 12 mai. Meciurile care nu se pot juca din cauza COVID-19 nu se vor reprograma. CSU Craiova este deținătoarea Cupei României, după ce în ediția precedentă a învins Astra la loviturile de departajare. Scorul final a fost de 3-2, după ce timpul regulamentar a fost de 1-1.
„Jocurile din cadrul semifinalelor se desfăşoară în sistem tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur. Ca urmare a abrogării principiului avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 27 iunie 2021, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute.
În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă, în conformitate cu Legile Jocului”, s-a arătat în postarea celor de la FRF.

Politica