vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bazinul de înot „Drobeta”, inaugurat cu focuri de artificii

Bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin a fost inaugurat, joi, cu focuri de artificii. A și fost testat de copiii antrenați de profesorul Alin Nistor. Severinenii vor avea acces aici, după Paști.

Lucrările de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a bazinului de înot „Drobeta” au fost realizate prin Compania Națională de Investiții, fiind vorba despre o finanțare de peste 56 de milioane de lei. Obiectivul are o suprafață desfășurată de 8.370 mp și 357 de locuri în gradene și dispune de spații pentru saună, masaj, salină, sala de fitnes, cabinet medical și altele.

„În anul 2019, Guvernul PSD a aprobat printr-o hotărâre de guvern finanțarea acestui proiect, în 2021 au început efectiv lucrările, iar după un drum greu, cu multă muncă, dar frumos, am ajuns în momentul mult așteptat, redarea lui mehedințenilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Personal, am satisfacția lucrului bine făcut și a respectării angajamentului pentru cetățenii județului Mehedinți și ai municipiului Drobeta Turnu Severin.

Despre asta este munca pe care de peste 8 ani, am pus-o în slujba județului Mehedinți! Despre investiții pentru oameni, despre dezvoltarea serviciilor de care să beneficieze locuitorii județului, fie că este vorba despre condiții bune de circulație, despre acces la servicii de sănătate, despre unități de agrement, sport și relaxare, cum este Bazinul de înot, la care să aibă acces de la cei mai mici, la cei mai mari cetățeni ai județului!

Vă asigur că tot ce am promis în ceea ce privește investițiile în județul Mehedinți, voi duce la bun sfârșit, iar cu voia dumneavoastră și prin alegerile pe care le facem cu toții la fiecare patru ani, vom implementa și altele!

Le mulțumesc tuturor celor care au avut o contribuție mai mică sau mai mare în realizarea acestui obiectiv!

Bazinul se deschide pentru cei care vor să participe la orele de înot sau să se bucure de zonele de relaxare începând cu data de 8 mai.

Le mulțumesc pentru prezența la evenimentul de astăzi, Preasfințitului Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, întâiul ierarh al județului Mehedinți, care a și sfințit obiectivul, domnului Mihai Ghigiu, șeful Cancelariei Prim-ministrului Marcel Ciolacu, pentru faptul că de Ziua Tineretului a fost alături de noi, vicepreședintelui Camerei Deputaților, fost ministru al Dezvoltării, omul care a susținut demararea acestei investiții, deputatul Daniel Suciu, europarlamentarului Claudiu Manda și antrenorului federal, Silviu Anastase, care a reprezentat Federația Română de Natație!

Le mulțumesc pentru prezență prefectului județului Mehedinți, Alin Isuf, parlamentarilor de Mehedinți, Liviu Mazilu și Alin Chirilă, secretarului de stat, Bogdan Simcea, primarului Marius Screciu și tuturor partenerilor Consiliului Județean Mehedinți care au fost alături de noi!

Îi felicit pe copiii antrenați de Alin Nistor, care au intrat pentru prima dată în bazin și ne-au demonstrat câtă nevoie aveau de un astfel de obiectiv”, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți.

La rândul său, primarul municipiului Drobeta Turnu-Severin, Marius Screciu, a afirmat: „Am luat parte, împreună cu Președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu, la inaugurarea Bazinului de înot, o investiție importantă pentru județul Mehedinți. Locul unde zeci de mii de severineni au învățat să înoate a fost transformat într-un spațiu modern, cu dotări la standarde europene și poate găzdui competiții atât de nivel național, cât și internațional. Este o realizare de care suntem mândri, ce a fost posibilă cu sprijinul deputaților Daniel Suciu și Alin Chirilă.”

Tarifele practicate AICI

Politica