luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Vasile Dîncu și Klaus Iohannis vizitează Brigada Multinațională Sud-Est

Ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, se va întâlni joi, 10 februarie, începând cu ora 12.00, împreună cu Președintele României, Klaus Iohannis, cu militarii Brigăzii Multinaționale Sud-Est, la sediul Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab”, din Craiova.

Reamintim că un prim convoi cu tehnică militară a unui detaşament american, ce va fi prezent în România ca parte din angajamentul SUA faţă de aliaţii NATO, a intrat în România miercuri seară, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, în timp ce alte două convoaie au sosit pe parcursul nopţii.

Chiar în aceste momente, convoaiele cu tehnică militară SUA sunt în drum spre Mihail Kogălniceanu, a anunțat joi dimineață Ministerul Apărării.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Autovehiculele din compunerea coloanei, însoțite de autospeciale ale Poliției Militare, se vor deplasa, după trecerea frontierei de stat, pe ruta Arad – Deva – Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Pitești – București – Mihail Kogălniceanu. Pentru o bună desfăşurare a traficului, Poliția Militară va dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic și informarea conducătorilor auto asupra eventualelor restricții rutiere“, a mai precizat MApN.

Politica