duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Motru ia în calcul rezilierea contractului de salubrizare

Primăria Motru a anunțat faptul că ia în calcul rezilierea contractului de salubrizare, după ce a sesizat că situația cu privire la depozitarea deșeurilor municipale continuă. Autoritățile locale susțin că nu sunt mulțumite nici de felul în care se respectă contractului de delegare al serviciului de salubrizare.

„Având în vedere situația continuă cu privire la depozitarea deșeurilor municipale dar și nerespectarea contractului de delegare al serviciului de salubrizare(neîndeplinirea indicatorilor)P.M.M. analizează și ia în calcul rezilierea contractului de salubrizare.P.M.M. nu tolerează astfel de practici pe care actuala conducere a societății de salubrizare le promovează în mod voit la nivelul localității”, a anunțat Primăria Motru, pe Facebook.

Mai multe nereguli au fost constatate, în ultimul an, de către comisarii Gărzii de Mediu Gorj care au efectuat, recent, un control la Direcția Publică Motru. Comisarii au constatat, și de această dată, că sunt încălcate regulile de depozitare ale deșeurilor municipale dar și faptul că în stația de sortare, chiar în timpul controlului, era foc deschis, rezultat din arderea saltelelor, cauciucurilor dar și a altor resturi, scopul fiind încălzirea salariaților dar și recuperarea fierului vechi, în urmă arderilor. De precizat faptul că la Motru, persoanele fizice plătesc aproximativ 10 lei pe lună, în timp ce zeci de localități din județ plătesc sub 6 lei de persoană, notează gorjeanul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica