vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Explozie în Craiova! Două persoane prezintă arsuri

Update: La fața locului se deplasează și o echipă de la Distrigaz Sud Rețele pentru a participa la stabilirea cu exactitate a locului și cauzei de producere a exploziei. Conform ISU Dolj, o singură persoană a fost ranită.

O explozie neurmată de incendiu a avut loc miercuri, 9 februarie, pe Bulevardul Dacia din Craiova. Două persoane prezintă arsuri. Una dintre victime are arsuri pe membre și față. Se intervine cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, două ambulațe SMURD.

„Din primele informații ar fi vorba despre o acumurare de gaze la aparatul de gătit. Persoana este de gen femin, aproximativ 65 ani cu arsuri în proporție de aproximativ 30% pe suparafata corpului, mâinii și membrelor”, potrivit ISU Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

IPJ Dolj face cercetări. „Astăzi, polițiști din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un apartament de pe Bulevardul Dacia, a avut loc o explozie. În urma evenimentului, o femeie de 65 de ani, din Craiova, a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de distrugere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. La finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”.

Politica