marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Medic veterinar, judecat după ce ar fi luat mită

Un medic veterinar a fost trimis în judecată, în stare de libertate, de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Craiova. Acesta avea atribuții de control în cadrul D.S.V.S.A. Dolj – Circumscripția Veterinară pentru Controlul Produselor de Origine Animală Calafat, iar acum este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt: „În cursul lunii februarie 2021, inculpatul Zglimbea Ionuț Cosmin, în calitatea menționată mai sus, ar fi pretins de la un om de afaceri care își desfășura activitatea (comercializare carne) în Piața Agroalimentară Calafat sume de bani neprecizate inițial, pentru ca acesta să nu fie sancționat contravențional pentru abaterile de la legislația specifică”, potrivit pna.ro.

Ulterior, în contextul menționat mai sus, la data de 18 februarie 2021, inculpatul ar fi primit de la omul de afaceri suma de 1.000 de lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante. Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica