joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO&VIDEO: 81 kilograme opiu, în vamă la Calafat

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au reținut marti, 1 februarie, pe o perioadă de 24 de ore un cetățean turc pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

„În cauză s-a reținut faptul că, la data de 01.02.2022, inculpatul s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin, pe sensul de intrare în România, la volanul unui autocamion. Cu ocazia efectuării controlului specific, polițiștii de frontiera din cadrul S.P.F. Calafat au descoperit în partea superioară a cabinei, în zona în care se află paravântul, mai multe pachete ambalate în saci de plastic, ce conțineau cantitatea de aproximativ 81 de kilograme de opiu, cu o valoare de piață de peste 1.500.000 euro”, potrivit diicot.ro.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica