vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Varela l-a refuzat pe Rotaru: „Nu au fost motive financiare!”



Patronul CSU Craiova a spus că a lucrat în ultimele 2 săptămâni la aducerea fostului stelist Fernando Varela, dar mutarea a picat.

Într-o intervenție la Fotbal Club, de la DigiSport, Mihai Rotaru a dezvăluit că a negociat în ultima perioadă pentru achiziționarea lui Fernando Varela. Patronul grupării craiovene spune că s-a înțeles cu PAOK, dar s-a izbit de refuzul fostului stelist de a juca în alb-albastrul Craiovei. Iar motivația acestuia nu a ținut de aspecte financiare.
„Vă spun în premieră acum: am încercat să-l aducem pe Varela. Ieri a căzut. El a fost ținta noastră numărul unu. Da, Varela, de la PAOK. Două săptămâni am muncit la el.
S-a încercat, dar din păcate, nu s-a putut rezolva. PAOK e de acord, nu sunt probleme, pentru că există o disensiune între Varela și conducere și am crezut că putem să rezolvăm. Dar din păcate, nu am putut face transferul.
Nu pot să vă dau detalii, dar nu financiar. Vrem două transferuri. Dacă vine și al treilea, e cu atât mai bine. Dar nu aducem de dragul de a aduce”, a spus Mihai Rotaru.

Politica