luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gică Hagi crede că CSU Craiova a dat lovitura

Gică Hagi are aceleași obiective pe care le au și oltenii de la CSU Craiova: locul 2 și cupele europene. Farul joacă foarte bine și se luptă de la egal la egal cu orice adversar din Liga 1, în timp ce în Bănie a fost instalat, recent, Costel Gâlcă, cel care deja a debutat cu dreptul pe banca tehnică a alb-albaștrilor. Jocul formației patronate de Rotaru a fost lăudat și de Hagi, care consideră că noul antrenor a avut o contribuție majoră în această schimbare de atitudine, din teren.

CSU Craiova vrea să fie vicecampioană, la finalul acestui sezon, iar Hagi îi laudă echipa lui Mihai Rotaru, despre care spune că are un lot foarte bun: „Este îmbucurător că a luat decizia de a se întoarce în fotbalul românesc. În cele trei zile la Craiova, cred că și-a pus amprenta cât de cât asupra echipei. Are un lot foarte bun la dispoziție și este la un club cu un spirit foarte bun.

Costel este unul dintre foștii mei colegi. Îl respect foarte mult ca antrenor. A demonstrat că este foarte bun. Vedem care dintre noi o să câștige la meciul direct cu Craiova (nr. confruntarea directă). Chiar o să fie o luptă frumoasă între noi, pentru că este bătălia mare pentru locul 2”, a spus Gică Hagi, despre Costel Gâlcă, potrivit gsp.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica