joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sorin Cârțu, prima declarație după instalarea lui Marian Copilu: „Pe 15 martie se termină contractul meu”

Deși spune că nu există concurență cu Copilu, Sorinaccio a dat de înțeles că este dispus să se retragă de la club.

Instalarea lui Marian Copilu în funcția de președinte executiv al clubului din Bănie a fost anunțată la începutul săptămânii. Sorin Cârțu spune că are atribuții total diferite de ale noului conducător, dar că poate fi în continuare numit președinte al CSU Craiova, cel puțin până la data de 15 martie, când contractul său cu clubul expiră.
„Nu suntem în concurență, eu cu Marian. El este într-un sector executiv, eu sunt exact ce am fost și până acum. Nu e nicio greșeală dacă se adresează cineva cu «președintele Universității Craiova», asta e poziția mea. Nu mă simt lezat de această numire pe care a făcut-o domnul Rotaru, cu Marian Copilu. Eu am cerut responsabilități limitate în club, să nu creez nu știu ce. Dacă voiam, antrenam în continuare. Dar voiam o altă poziționare. Clubul mi-a dat exact ce am negociat. Nu am niciun fel de stres sau supărare. În plus, pe 15 martie se termină contractul meu. În situația în care vor să mai continuăm, e OK. Dacă nu, ne strângem mâinile și fiecare cu treaba lui. Am fost alături de proiectul ăsta din secunda unu”, a spus Sorin Cârțu la Pro X.
Clubul lui Rotaru are acum 3 conducători, pentru că pe lângă președintele Sorin Cârțu, președintele executiv Marian Copilu, mai este și Marcel Popescu în funcția de manager general.
În calitatea sa de președinte la CFR Cluj, Marian Copilu a câștigat patru titluri de campion, două Supercupe ale României, a calificat echipa de două ori în grupele Europa League și o dată în Conference League.

Politica