sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Costel Gâlcă îl cere pe Mitriță la echipa națională: „România are nevoie de un jucător ca el”

Costel Gâlcă a prins deja drag de Alex Mitriță, chiar dacă mijlocașul încă nu este 100% recuperat. Noul antrenor de la CSU Craiova consideră că naționala României are nevoie de fotbalistul formației din Bănie, mai ales dacă acesta va reveni pe teren și va avea evoluții bune până la finalul acestui sezon.

„(N.r. Are Alexandru Mitriţă şanse să fie la EURO) Cu siguranţă, dacă se recuperează cât mai repede, să prindă meciuri. A demonstrat că are calitate şi în tot ceea ce a făcut până acum în fotbal. România are nevoie de un jucător ca el”, a declarat Costel Gâlcă.

Olimpiu Moruțan, unul dintre preferații lui Edi Iordănescu, s-a accidentat grav și nu va prinde EURO. Raul Rusescu spune că selecționerul îl poate înlocui pe mijlocaș chiar cu Alex Mitriță, chiar dacă cei doi fotbaliști nu evoluează pe același post. Vedeta de la CSU Craiova a arătat că este polivalent și că poate juca pe orice poziție din ofensivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Evident că Edward Iordănescu este foarte supărat. Moruțan a fost un jucător pe care s-a bazat în preliminarii. Nu este ușor nici pentru selecționer, nici pentru jucător. Cred că i se deschide ușa lui Alexandru Mitriță la națională. Nu este același post cu Moruțan, dar se poate jongla în atac. Nu știu dacă Edward Iordănescu se gândește la el acum, dar cred că este vederile staff-ului. Are șanse foarte mari să fie selecționat în aceste condiții”, a spus Raul Rusescu, pentru GSP.ro.

Politica