Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Directorul Spitalului de Psihiatrie din Poiana Mare a murit în urma unui accident pe Dunăre

Publicat

pe

Claudiu Buzatu, directorul Spitalului de Psihiatrie din Poiana Mare a murit astăzi, în urma unui accident produs pe Dunăre. El s-ar fi aflat la pescuit. Reprezentanții ISU Dolj nu pot fi contactați pentru detalii cu privire la intervenția scafandrilor trimiși la fața locului.

„În cursul acestei zile, polițiștii Postului de Transporturi Navale Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fluviul Dunărea, în dreptul localității Desa, o barcă de pescuit s-ar fi răsturnat. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, în eveniment a fost implicată o barcă de pescuit sportiv, în care se aflau doi bărbați de 40 și 42 de ani, ambii din județul Dolj și care s-ar fi răsturnat, cele două persoane fiind aduse la mal de un alt bărbat ce se afla și acesta la pescuit.

În urma evenimentului, bărbatul de 42 de ani a decedat. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, potrivit IPJ Dolj.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.