vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat înarmat a pătruns pe domeniul Castelului Windsor, acolo unde Regina își petrece Crăciunul

Un bărbat înarmat a pătruns ilegal în zona de securitate a Castelului Windsor din Marea Britanie, una dintre principalele reședințe ale reginei Elisabeta a II-a. 

Ofiţeri de la Thames Valley Police şi Poliţia metropolitană au răspuns la această încălcare a zonei de securitate care a avut loc în jurul orei locale 08:30, în apropiere de castelul unde Regina Elisabeta a II-a îşi petrece în acest an Crăciunul.

TVP a informat că un individ de 19 ani în Southampton a fost arestat sub suspiciunea de pătrundere ilegală într-o zonă protejată şi pentru posesie de armă. A fost declanşată o anchetă asupra incidentului. Bărbatul, care se află în prezent în custodia poliţiei, nu a pătruns în nicio clădire de pe domeniu, scrie digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii îşi petrece Crăciunul la Castelul Windsor şi urma să aibă un dineu cu Prinţul de Wales şi cu Ducesa de Cornwall, precum şi cu Prinţul Edward, Earl de Wessex, şi Sophie, Contesă de Wessex.

Charles, Camilla, Edward şi Sophie, împreună cu copiii lor Lady Louise şi James, Viconte Severn, au participat la slujba din dimineaţa zilei de Crăciun, la orele 10:45, la Capela St Georges de pe domeniul castelului. Membrii familiei regale au fost informaţi în legătură cu incidentul.

Politica