joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O familie din Godinești a primit daruri din partea polițiștilor gorjeni

O familie din Gorj a fost vizitată de polițiști în prag de sărbători. Este vorba despre un tată devotat în totalitate creșterii și educării ființei care, pentru el, reprezintă tot universul. Fiica lui, care este elevă în clasa a IX-a, la un colegiu de prestigiu din municipiul Târgu-Jiu, are rezultate foarte bune la învățătură.

Polițiștii și cele două gazde au împodobit bradul de Crăciun, spre bucuria elevei, care a fost mândră să așeze steaua în vârf. Fetița le-a mărturisit polițiștilor că în viitor, își dorește să urmeze cursurile unei facultăți de Drept, deoarece este atrasă de latura de Criminalistică și își dorește o carieră în magistratură.

„Încă de săptămâna trecută, de când am aflat despre cazul acestei familii, ne-am mobilizat pentru a strânge cele de trebuință unei familii, cu atât mai mult în perioada sărbătorilor: alimente, un brad de Crăciun, haine, sume de bani, dar și tradiționalul porc de Crăciun, toate obținute din donațiile polițiștilor. Ne-am dorit ca și ei să simtă, la rândul lor, magia sărbătorilor și să își regăsească speranța, care rătăcise zadarnic pe drumul vieții lor, date fiind încercările la care au fost supuși”, spun polițiștii gorjeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Poliţie Gorj

Politica