sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un minor a fost depistat cu un box la intrarea în stadion!

Un băiat de 16 ani a fost depistat cu un box la intrarea în stadion, luni, 20 decembrie, cu ocazia desfășurării partidei de fotbal dintre echipele FC Universitatea Craiova 1948 și CS Mioveni, pe timpul afluirii suporterilor, un tânăr, în vârstă de 16 ani, a încercat să pătrundă în stadion cu un box.

Pe timpul efectuării controlului preventiv, suporterilor li s-a solicitat să prezinte obiectele deținute asupra lor, timp în care un tânăr, în vârstă de 16 ani, a scos din buzunar un box de culoare neagră, cu lungimea de 11 cm. și patru articole de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice, tip petardă, categoria P1.

Au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii ,,de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase” conform art.372 din Codul Penal și „orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept” conform art.37 alin.1, lit. a din Legea 126/1995, urmând a fi înaintate organelor de urmărire penală, pentru continuarea verificărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, alți 4 suporteri, care au încercat să pătrundă în stadion cu documente de acces care nu le aparțineau, au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 320 lei.

Reamintim suporterilor că astfel de competiții trebuie să se desfășoare fair-play și le recomandăm să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice.

Politica