sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victor Pițurcă se umple de bani pe urma lui Mititelu!

Aproape 7 milioane de euro ajung la fostul antrenor de la FCU Craiova

Cei înscriși la masa credală în dosarul de faliment deschis în anul 2014 împotriva vechii societăți a lui Adrian Mititelu își vor recupera banii. Tribunalul Dolj a hotărât ca societatea aflată în faliment să fie despăgubită de către Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor cu aproximativ 13 milioane de euro, pentru un teren de 43 de hectare din Craiova.
„Obligă pârâta Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor să acorde măsuri compensatorii prin 64.238.400 puncte corespunzătoare suprafeței de teren de 43 ha teren intravilan situat în Municipiul Craiova, în favoarea reclamantei FOTBAL CLUB U. CRAIOVA S.A”, se arată în decizia publicată pe just.ro.
Este vorba despre aproximativ 13 milioane de euro. Din această sumă, Victor Pițurcă va încasa cea mai mare parte: nu mai puțin de 6.964.893 euro. Conform gsp.ro, 40% din cele 13 milioane de euro, adică 5,2 milioane de euro, vor intra în conturile familiei lui Adrian Mititelu.
„Avem un proces care continuă acum, suntem la TAS. Am fost prima dată la federație, i-a dat lui dreptate, a trebuit să ajungem la TAS. Eu m-am adresat la TAS. Costă destul de mult, am plătit 1.000 de franci, acum costă 50.000 de franci. Ne judecăm pentru cei 7 milioane de euro cu care clubul îmi e dator. El spune că nu mai e același club, dar a fost un caz în Australia în care TAS a spus că echipa e continuatoarea. E o sumă mai mare la mine. Ce să mă înțeleg cu el?! A venit, ne-am înțeles la 2 milioane și apoi nu a mai… sau îmi punea niște condiții”, a declarat Victor Pițurcă, la „Prietenii lui Ovidiu”, în urmă cu o lună.

sursa: 3minute.net

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica