vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Elev bătut de familia colegului cu care se certase

Un elev de 17 ani a fost bătut miercuri în curtea unui liceu din Drobeta-Turnu Severin de familia unui alt elev. Cei doi liceeni au avut anterior o altercație.

Potrivit IPJ Mehedinți, polițiștii au fost sesizați de un tânăr de 16 ani, elev la un liceu din Drobeta-Turnu Severin, cu privire la faptul că pe terenul de sport al școlii, un alt elev este agresat de mai multe persoane. Deplasați la fața locului, aceștia au stabilit că, în pauză, între doi elevi de 17 și 15 ani au existat discuții contradictorii. În urma acestora, elevul de 15 ani l-a agresat pe cel de 17 ani, scrie Mediafax.

Acesta și-a sunat părinții și i-a anunțat despre incident. „La scurt timp în incinta liceului au pătruns membrii de familie ai acestuia: tatăl, un bărbat de 48 de ani, fratele, un tânăr de 14 ani, și mama, o femeie de 47 de ani. Cele trei persoane l-au agresat pe elev, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a transmis Poliția Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Politica