sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Braşovul, inclus în topul oraşelor europene cu cei mai frumoşi brazi de Crăciun

Braşovul a fost inclus în topul oraşelor europene cu cei mai frumoşi brazi de Crăciun din 2021, alături de Strasbourg (Franţa), Budapesta (Ungaria) şi Viena (Austria), conform site-ului European Best Destinations.

Bradul din Piaţa Sfatului are 23 de metri, 600 de globuri şi 30.000 de beculeţe, însă Primăria Braşov a împodobit brazi de Crăciun şi în alte cartiere braşovene.

În acest an Braşovul este iluminat cu peste 750.000 de beculeţe în centrul istoric, în Piaţa Unirii şi în cartierele braşovene, scrie spotmedia.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Brașovul este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase orașe din România. Are unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun şi bradul e în piaţa principală. Atât tinerii, cât și bătrânii îl adoră!

Vino sa descoperi magia Crăciunului la Braşov, în Transilvania. Bucurați-vă de o excursie la castelul lui Dracula: este catalogat printre cele mai frumoase castele din Europa. Rezervă-ți cazarea în Brașov și bucură-te de un Crăciun în familie în acest oraș liniștit și fermecător pentru o perioadă magică de Crăciun. Profită la maximum de cele mai bune tururi și activități din Brașov”, este descrierea pe care o face site-ul European Best Destinations.

Târgul de Crăciun din Braşov este deschis în perioada 29 noiembrie 2021 – 9 ianuarie 2022, în Piaţa Sfatului, iar accesul este permis fără a prezenta dovada vaccinării.

Foto: europeanbestdestinations.com

Politica