vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un ofițer SAS Dolj s-a sinucis

Un bărbat de 23 de ani din Dolj, ofițer SAS a fost găsit decedat vineri seara în subsolul blocului în care locuia. Conform unor surse, bărbatul s-ar fi sinucis. Însă cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei.

„Politiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova s-au sesizat cu privire la faptul că, un bărbat de 34 ani, a fost găsit decedat în subsolul blocului în care domiciliază de pe strada Dezrobirii din Craiova. Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul nu prezintă urme de violență pe corp. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Clinic Municipal Filantropia,fiind dispusă efectarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, politistii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, conform IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul avea probleme familiale, dar fiind o fire mai retrasă, după cum îl descriu colegii, nu ar fi vorbit cu nimeni despre perioada grea prin care trecea. Se pare că acesta era în divorț, precizeaz[ reporter24.info.

Politica