vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Virgil Popescu: „Criza gazelor naturale este o criză artificială creată de Rusia!”

Mehedințeanul Virgil Popescu, Ministrul Energiei din Guvernul României, a declarat că în opinia lui, criza gazelor naturale este de fapt o criză artificială provocată de ruși.
„Criza gazelor naturale este creată artificial de Federația Rusă, prin Gazprom, și cred că este nevoie de un front comun al tuturor statelor membre pentru a pune capac peste această criză energetică”, a declarat ministrul Energiei, Virgil Popescu, la Topul Național al Firmelor 2021.
„O pandemie suprapusă peste o criză energetică nu este un lucru bun. Trebuie să fim foarte atenți, pentru că pandemia nu s-a terminat. Trebuie să fim prudenți, în așa fel încât sănătatea românilor să fie în prim-plan. Avem o criză a gazelor naturale, care este o criză artificială creată de Federația Rusă, prin Gazprom. Ați văzut cât de sensibilă este piața gazelor naturale. În momentul în care reglementatorul german a anunțat că va amâna avizarea conductei Nord Stream 2, prețul gazului natural automat a crescut. Cred că e nevoie de un front comun al tuturor statelor membre pentru a pune capac peste această criză energetică”, a mai spus ministrul Virgil Popescu.

Politica