sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tunurile de zăpadă din Poiana Braşov şi din Predeal, puse în funcţiune

Administratorii domeniilor schiabile din judeţul Braşov anunță că vor putea produce zăpadă artificială încă de săptămâna viitoare, dacă temperaturile din ultimele zile vor continua, anunță Brașov.net.

Astfel, este posibil ca sezonul de schi să înceapă înaintea sărbătorilor de iarnă.

„Toate lucrările premergătoare sezonului de iarnă sunt finalizate, lacul de acumulare este plin, la capacitate maximă, instalaţiile de produs zăpadă artificială au fost verificate şi sunt în stare perfectă de funcţionare. Practic, dacă mâine ar apărea condiţii optime de produs zăpadă artificială, am fi capabili din punct de vedere tehnic şi organizatoric ca toate aceste activităţi să se poată desfăşura în condiţii normale”, a explicat administratorul domeniului schiabil Poiana Braşov, Dorin Drăgoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Producerea zăpezii artificiale ar putea începe şi la Predeal tot săptămâna viitoare. Deocamdată, nu se ştie dacă accederea pe pârtiile de schi va fi condiţionată de prezentarea certificatului verde, dar este aproape o certitudine că preţurile la transportul pe cablu vor creşte faţă de sezonul precedent.

Politica