vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova: Cum s-a răzbunat o polițistă pe un paznic pentru că nu a lasat-o să intre într-o instituție fără certificat verde

O situație destul de incredibilă s-a întâmplat astăzi, 10 noiembrie, în fața Registrului Auto Român din Craiova. O polițistă de la Poliția Rutieră din cadrul IPJ Dolj nu a fost lăsată să intre în instituție, pentru că nu i-a prezentat agentului de pază de la intrare Certificatul verde. Femeia nemulțumită de tratamentul acordat a decis să se răzbune. Aceasta și-a lăsat mașina personală la sediul RAR vineri, pentru înregistrare, iar marți aceasta ar fi mers, ca civil, să ridice actele. A fost momentul când angajatul firmei de securitate, tot femeie, nu i-a permis accesul în instituție, invocând necesitatea prezentării Green-pass-ului. După ce ar fi protestat verbal față de atitudinea paznicului, polițista a plecat, dar s-a întors. Și nu singură, ci împreună cu încă o persoană, și nu ca civil, ci în haina de polițist, și i-a aplicat angajatei de la pază o sancțiune contravențională în sumă de 1.000 de lei, întrucât nu purta vestimentația corespunzătoare și specifică serviciului de pază, adică uniforma cu însemnele firmei, notează Ziarul de Craiova.

Este vorba despre Lorena Vanceaș și este celebră pentru look-ul său, conform aprecierilor de pe Facebook, în care apărea în timp ce își derula activitatea de polițist la ”Rutieră”. Angajata IPJ Dolj a atras atenția prin accesoriile purtate și unghiile de dimensiuni considerabile. De altfel, de aici ar fi plecat și postările legate de ea: ”Fug ”infractorii” numai cand le arată ce unghii are”, a fost mențiunea făcută la fotografiile cu polițista.

În replică, zeci de oameni au comentat, mulți apărând-o de critici: ”Eu cred ca nu domnisoara e problema in Romania. Domnisoara e frumoasa si are niste maini ingrijite. Ce ne facem cu politistii aia burtosi sau cu politistii tineri care sunt slim, cand vreodata vor putea sa ma imobilizeze pe mine unul din ala? Dar din lipsa de atentie, postati chestii penibile. Marea problema a tarii e ce se intampla in guvern, nu domnisoara politist”, a scris o persoană. ”Privind asta iti dai seama ce am ajuns ca popor! Daca lasi asemenea „Dudui ” să reprezinte cea mai serioasa si cea mai de încredere Institutie a statului înseamnă că asta este valoarea acestei Instituții și gradul de considerare”, a comentat o alta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrebați despre situația de la Registrul Auto Român, reprezentanții IPJ Dolj au precizat pentru Ziarul de Craiova că fac verificări în această speță:  ”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a dispus efectuarea de verificări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt. În funcţie de rezultatul verificărilor, se vor dispune măsuri în consecinţă”.

Politica