sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târg Online de Știință și Tehnologie la Vâlcea

CODE Kids Regional FEST 2021 este un târg online de Stiință și Tehnologie pentru copii și care va fi organizat vineri, 12 noiembrie. Evenimentul organizat de Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea se va desfășura online, pe platforma zoom.

“Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș și Fundația Progress, organizează vineri, 12 noiembrie 2021, online pe platforma ZOOM, între orele 12.00 – 14.00, „Târgul Regional de Știință și Tehnologie pentru Copii”, organizat sub egida CODE Kids Regional FEST – 2021. CODE Kids Regional FEST 2021 – Târgul Regional de Știință și Tehnologie pentru Copii este subfinanțat de Fundația Progress.
CODE Kids – Programează viitorul comunității tale este o inițiativă națională de educație IT și STEM pentru copii, implementată de Fundația Progress, în parteneriat cu Simplon România, realizată cu sprijinul bibliotecilor publice din România. Finanțator proiect: Romanian American Foundation (RAF)”, conform Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul”, care a amintit și partenerii locali, printre care se numără: Brobots Team, club de robotică al Colegiului Național „Alexandru Lahovari” Rm. Vâlcea; Bionic Royals, club de robotică al Colegiului Național “Mircea cel Bătrân” Rm. Vâlcea; Clubul de robotică, Palatul Copiilor Rm. Vâlcea.

Politica