Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Focurile de artificii de Anul Nou de la Londra, anulate pentru al doilea an consecutiv din cauza pandemiei

Publicat

pe

Celebrul spectacol de artificii de pe malurile Tamisei nu va avea loc nici de data aceasta la trecerea dintre ani, a anunțat marți Primăria Londrei, potrivit publicației The Sun și AFP, citată de News.ro.

Este pentru al doilea an la rând când focurile de artificii de Anul Nou sunt anulate din cauza pandemiei de coronavirus. „Din cauza incertitudinii cauzate de pandemia de COVID-19, celebrul nostru spectacol de Anul Nou nu va avea loc anul acesta pe malurile Tamisei”, a transmis un purtător de cuvânt al primarului Sadiq Khan.

În schimb, autoritățile din capitala britanică au în vedere organizarea unui eveniment major în Trafalgar Square, potrivit The Sun. „Anul acesta sunt luate în considerare o serie de noi opțiuni interesante ca parte a sărbătorilor noastre de Revelion din Londra”, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Potrivit sursei citate, Trafalgar Square are o capacitate de până la 19.999 de persoane, însă la eveniment ar urma să fie permis accesul doar pentru 9.999 de persoane.

Înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus, Londra marca trecerea în noul an printr-un foc de artificii spectaculos, pentru care mulțimea de oameni se aduna în jurul roţii London Eye, pe malul de sud al Tamisei.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.