AȚI VĂZUT-O ?

Update: Minora a fost identificată în comuna Ipotești, în timp ce se îndrepta spre domiciliu. Aceasta a declarat că nu a fost victima niciunei infracțiuni!

O tânără de 13 ani a dispărut miercuri de la domiciliul din comuna Ipotești, județul Olt. Copila ar fi plecat de la domiciliu marți seară și nu a mai revenit, tatăl său anunțând autoritățile.

„În seara zilei de 06 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coteana au fost sesizați de un bărbat, din comuna Ipotești, județul Olt, cu privire la faptul că fiica sa, ANDREI LILIANA-MARINA, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în seara zilei de 05 octombrie a.c., și nu a mai revenit.

Semnalmente : înălţime aproximativ 1,50 m, greutate 40-45 kg, păr negru și lung, ochi căprui, iar la nivelul corpului are un tatuaj cu înscris pe antebrațul drept.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta.

Persoanele care dețin informații cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, conform IPJ Olt.

Populare

Recomandări

Cine este prințul Heinrich XIII, capul loviturii de stat din Germania

Polițiștii germani l-au arestat în cadrul amplei acțiuni antiteroriste...

Secția ORL a SJU Târgu-Jiu a fost dotată cu mobilier

Secția ORL a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a...

Cârțu și Rotaru s-au unit împotriva lui Rădoi: „Ți-am dat banii, ia-ne banii!”

Mirel Rădoi a fost protagonistul unui întreg episod tensionat,...

Mehedinți. Managerul Spitalului Orșova anunță că unitatea medicală e la un pas de dezastru 

Blocajul instituțional de la Spitalul Municipal din Orșova este...