Craiova. Încep probele la cald

Termo Craiova anunţă că, din noaptea de 07 spre 08 octombrie 2021, ora 20.00, vor începe probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Municipiul Craiova, având în vedere prognoza meteo care anunţă temperaturi în scădere pentru zilele următoare.

 Conform legii, pentru a furniza căldură, trebuie ca, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, să se înregistreze valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici.

Potrivit reprezentanților Termo, acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor.

Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Termo Urban Craiova SRL furnizează căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care au solicitat acest lucru. Dispeceratul Termo Urban Craiova SRL şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren.

Pentru informaţii suplimentare, craiovenii au la dispoziţie numărul de telefon 031.914.

 

Populare

Recomandări

Iordănescu mai vrea o șansă: „Obligatoriu este nevoie de o reconfirmare a mea”

România a încheiat cu o victorie sezonul de Liga...

Cuba a aprobat prin referendum căsătoriile între persoane de același sex

Autoritatea Electorală din Cuba a anunţat luni că noul...

Doi interlopi din România, judecați pentru o crimă săvârșită în Irlanda

Cercetările au stabilit că asasinatul a fost comandat în...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.10 – 09.10.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...