vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Încep probele la cald

Termo Craiova anunţă că, din noaptea de 07 spre 08 octombrie 2021, ora 20.00, vor începe probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Municipiul Craiova, având în vedere prognoza meteo care anunţă temperaturi în scădere pentru zilele următoare.

 Conform legii, pentru a furniza căldură, trebuie ca, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, să se înregistreze valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici.

Potrivit reprezentanților Termo, acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Termo Urban Craiova SRL furnizează căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care au solicitat acest lucru. Dispeceratul Termo Urban Craiova SRL şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren.

Pentru informaţii suplimentare, craiovenii au la dispoziţie numărul de telefon 031.914.

 

Politica