vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova caută victoria în meciul cu HC Zalău

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, joacă miercuri, de la ora 11:00, împotriva celor de la HC Zalău. Partida se va disputa în Sala Polivalentă din Bănie și va conta pentru etapa cu numărul 4 din Liga Florilor.

Tehnicianul Costin Dumitrescu preconizează un meci în care ambele echipe vor lupta pentru fiecare minge și pentru toate punctele puse în joc: „Ca întotdeauna meciurile cu echipa din Zalău sunt meciuri foarte importante, atât din punct de vedere al punctelor, pentru că nu este ușor de obținut puncte împotriva acestei echipe, cât și a faptului că Zalăul a fost și este o echipă puternică. O echipă caracterizată printr-un joc foarte încrâncenat și foarte activă în teren. Gândul nostru este îndreptat, ca întotdeauna, către victorie. Va fi un joc foarte disputat, aprig, pe care ni-l dorim să-l tranșăm în favoarea noastră. Așteptăm și invităm suporterii să fie alături de noi, chiar dacă ora nu este cea mai potrivită, pentru că echipa are nevoie de sprijinul fanilor”.

La rândul lor, sportivele de la SCM Craiova sunt concentrate pe obținerea celor 3 puncte contra celor de la Zalău.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ne așteaptă un meci dificil cu o echipă tânără, bătăioasă, un grup care se luptă pentru fiecare minge până la ultima fază. Noi să fim concentrate pe toată durata partidei și să tratăm foarte serios pentru a lua toate cele 3 puncte. Noi suntem încrezătoare, atmosfera este bună și ne dorim victoria pe fondul unui joc foarte bun”, a spus Cristiana Nica.

foto: Facebook/SCM Craiova

Politica