Conecteaza-te cu noi

Dolj

Video! Bătrână violată de cel care o îngrijea

Publicat

pe

O bătrână de 89 ani, din Șimnicu de Sus, a fost violată, timp de patru luni, de cel care trebuia să o îngrijească. Violatorul are 70 ani și a fost reținut joi de polițiști.

„În urma unei informaţii obţinute, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că bărbatul în cauză ar fi întreţinut raporturi sexuale, cu o femeie de 89 de ani, din localitate, pe care ar fi luat-o la locuinţa sa, pentru a se ocupa de îngrijirea acesteia, profitând de vârsta înaintată şi de faptul că femeia figurează în evidenţele medicale cu afecţiuni.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea probării activităţii infracţionale a bărbatului şi luării măsurilor care se impun”, transmite IPJ Dolj.

Poliţiştii au făcut joi o percheziție la locuința bărbatului bănuit de comiterea faptei și au ridicat mai multe bunuri ce pot constitui mijloace de probă în cadrul procesului penal.

„Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi comis în perioada 13 mai – 13 septembrie a.c., acte materiale specifice infracţiunii de viol.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de viol, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

În cursul zilei de astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă”, mai transmite IPJ Dolj.

Femeia a fost internată într-un spital din Craiova, sub monitorizarea unor reprezentanți D.G.A.S.P.C. Dolj și va fi plasată într-un centru de specialitate.

„Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La activităţi au participat şi poliţişti ai Serviciului Criminalistic Dolj, Poliţiei Municipiului Craiova şi Postului de Poliţie Melineşti.”-IPJ Dolj

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.