vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Rotaru, impresionat de un jucător: „E incredibil, îl achiziționăm cu siguranță”

Patronul oltenilor anunță un nou transfer la echipă. Cel supra-numit de suporteri „Ariciul” e gata să scoată câteva sute de mii de euro din buzunar pentru a avea sub contract un jucător ce l-a impresionat.
Lyes Houri a fost adus la Craiova sub formă de împrumut din Ungaria, dar patronul Rotaru e gata să-l transfere definitiv în această vară. Jucătorul l-a impresionat chiar de la prima apariție în alb-albastru.
„Noi avem un jucător incredibil la loviturile libere, o să-l vedeți pe Lyes Houri. Am spus de când l-am văzut că este marele nostru câștig din perioada de transferuri, are caracter și este un sportiv complet. Se așteaptă multe de la el, de asta l-am adus. Facem eforturi, îl achiziționăm definitiv cu siguranță. Am plătit o sumă de împrumut și avem opțiune din vară. Trebuie mereu să ai astfel de jucători, precum Bawab, Mitriță, Băluță, pe acest stil”, a declarat Mihai Rotaru la ProX.
În ceea ce-l privește pe Markovic, Rotaru consideră că tânărul său jucător pe care-l evaluează la 20 de milioane de euro, a fost supus unei mari presiuni mediatice.
„Trebuie să luăm reflectoarele de pe el. El trebuie să crească acum. A fost țapul ispășitor pentru meciul cu Macedonia. A venit căzut, după care am avut o acțiune acum două zile în Parcul Romanescu și chiar îi era teamă să vină în oraș. Dar când a văzut că au venit toți copiii spre el, s-a încărcat, l-a ajutat foarte mult. În momentul ăsta e bine, e pozitiv. Acum, trebuie să muncească. A fost subiectul numărul 1 în urma acestei campanii. Acum, noi trebuie să îl sprijinim, suntem alături de el, credem că este un jucător extraordinar”, a spus Mihai Rotaru, la Pro X.

Politica