vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova, favorită în meciul cu FC Argeș

FCU Craiova joacă împotriva celor de la FC Argeș, sâmbătă, de la ora 18:00. Partida va avea loc la Pitești și va conta pentru etapa cu numărul 8 din Liga 1. Oltenii ocupă locul 10 în acest moment, cu o poziție mai sus decât adversarii lor din weekend. Trupa din Bănie are șansa să se distanțeze la 4 puncte de formația din Trivale, în cazul unei victorii.
Adi Mutu a recuperat un jucător foarte important pentru meciul cu FC Argeș. Atacantul Compagno a revenit la antrenamente la începutul acestei luni și ar putea fi chiar surpriza „Briliantului”, pentru piteșteni. FCU Craiova a suferit în ofensivă în startul sezonului, antrenorul fiind nevoit să se bazeze pe Bălan sau să improvizeze în cele mai multe cazuri.
Peluza Sud 97 a strigat adunarea înainte de meciul cu FC Argeș. Suporterii Craiovei vor să meargă în număr cât mai mare la Pitești. Aceștia se vor deplasa cu mașinile personale, iar locul de întâlnire a fost deja stabilit: în părculețul din cartierul Rovine.
„Deplasare Pitești. Weekendul acesta reiterăm o deplasare clasică pentru orice suporter oltean, o deplasare pe un stadion cu iz de fotbal romantic pe care mereu ne-am făcut simțită prezența. Sâmbătă ne vedem în Trivale! Deplasarea se realizează cu mașinile personale, așa că vă invitam pe toți începând cu ora 14:00 în părculețul din Rovine pentru a pleca împreuna către Pitești. Biletele pentru sectorul oaspeților costă 15 lei și se vor achiziționa de la stadion. Pentru intrarea în stadion, cum bine știți deja, este necesară prezentarea dovezii vaccinării complete, a unui test negativ sau a infectării cu acest virus, mai multe detalii legate de actele necesare găsind pe site-urile de specialitate. Toată lumea în negru”, este mesajul Peluzei Sud.

sursă foto: Facebook/ FCUniversitateaOFFICIAL

Politica