vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânără fără permis, protagonista unui accident rutier produs în Târgu Cărbunești

O doljeancă în vârstă de 19 ani s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident rutier, miercuri, pe raza orașului Târgu Cărbunești. Aceasta ar fi acroșat mașina unui bărbat din comuna Aninoasa, impactul nefiind unul grav.

În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit însă că tânăra nu avea permis de conducere.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 74 de ani, din comuna Aninoasa, conducea un autoturism, pe raza orașului Târgu Cărbunești, a fost acroșat ușor, în partea stângă spate, de un alt autoturism condus de o tânără de 19 ani, din comuna Sadova, județul Dolj, care nu s-a asigurat corespunzător la ieșirea din parcare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 Din verificările efectuate în bazele de date a rezultat faptul că tânăra nu figurează ca posesoare de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorii celor două autoturisme implicate în eveniment nu au suferit leziuni și au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Politica