duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Clubul lui Rotaru, plângere penală la adresa lui Mititelu: „Mărcile ne aparțin”

Clubul de fotbal CS U Craiova s-a adresat instanțelor penale pentru ca societatea lui Adrian Mititelu să nu mai folosească marca notorie „Universitatea Craiova” și pentru a nu mai crea confuzie în rândul fanilor.

Conform plângerii penale formulate de reprezentanţii clubului patronat de Mihai Rotaru, conducătorii de la FCU Craiova sunt acuzați de rivali din oraș de comiterea a cel puțin cinci infracțiuni: Contrafacerea unei mărci, folosirea unei firme și embleme de natură să producă confuzie cu cele folosite legitim de alt comerciant, punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă similară cu o marcă înregistrată pentru produse similare, producerea în orice mod, oferirea spre vânzare și vânzarea unor mărfuri purtând mențiuni false privind mărcile, alte tipuri de proprietate intelectuală, în scopul de a îi induce în eroare pe ceilalți comercianți și fals informatic. 

„Este o acțiune privind folosirea mărcii Universitatea Craiova și Știința Craiova, care sunt deținute de noi în exclusivitate. Ne aparțin nouă. Sunt hotărâri judecătorești definitive. De ani de zile nu se respectă asta, se continuă să se folosească. Vorbim aici și de publicații, nu este vorba numai de ei (n.r. – reprezentanții celor de la FC U Craiova 1948). Este pentru cei care folosesc aiurea, ilegal. Să vedem ce răspuns va da instanța, dacă e albă sau e neagră, dacă se respectă sau nu. Dacă e cineva care nu poate să respecte o hotărâre judecătorească definitivă…suportă consencințele. Mărcile ne aparțin, sunt ale clubului nostru. Noi suntem singurii care avem voie să le folosim”, a spus Sorin Cârțu pentru Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica