sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Agresor sexual, ucis de o adolescentă de 16 ani

O adolescentă de numai 16 ani a fost ademenită și agresată de un bărbat de 30-35 de ani, în Piatra Neamț. Agresorul a fost ucis de fată, noaptea trecuta, într-un apartament din oraș, din blocul B5 de pe str. Mihai Eminescu, conform tvmneamt.ro (procurorul de caz a decis sa nu faca nimic public).

Totul ar fi inceput dupa ce adolescenta care fugise de acasa, l-ar fi cunoscut pe barbat pe facebook. Aceasta era in cautarea unui loc de munca, iar barbatul (victima) s-ar fi oferit sa o ajute. Noaptea trecuta, in jurul orei 1, barbatul cu numele Hess, ar fi chemat-o pe tanara in apartamentul lui de pe str. Mihai Eminescu, pentru a-i spune si a discuta ce loc/locuri de munca a gasit pentru ea.

Odata ajunsa in apartament, barbatul ar fi inceput sa-i faca fetei avansuri sexuale, iar la un moment dat, ar fi incercat sa o violeze. Aceasta a pus mana pe un cutit cu care l-a injunghiat pe presupusul agresor sexual, ranile fiindu-i fatale acestuia, potrivit aceeași surse citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dupa comiterea faptei, fata a sunat la 112, a anuntant ce s-a intamplat, insa nu a putut spune exact unde se află. In scurt timp, politistii au localizat locul apelului telefonic si au cerut ajutorul pompierilor si jandarmilor pentru a intra in apartament, prin spargerea usii. In jurul orei 2, pompierii au ajuns la fata locului si au deblocat usa. In interior a fost gasit barbatul dandu-si ultima suflare, chiar langa usa de la intrare. In sufragerie era si tanara, aflata in stare șoc, aceasta primind ingrijiri de la echipajele medicale.

Ea a explicat ca nu a putut deschide usa, pentru ca barbatul o încuiase pe interior si nu stia unde a pus cheia. La acest moment, la Parchetul Neamt au loc audieri, cercetarile fiind in desfasurare. Revenim. Stire in curs de actualizare.

Dar asta nu e tot, conform sursei mai sus citate, apartamentul era inchiriat de barbat si la mijloc ar putea fi vorba si despre o afacere cu prostitutie si trafic de persoane.

Politica