joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spectacol de zile mari la Scornicești, cu ocazia „Sărăbătorii Pâinii”

Locuitorii orașului Scornicești sunt invitați, cu mic, cu mare, la „Sărbătoarea Pânii”, spectacol organizat de Primărie pe 27 august.

Pe scenă vor urca artiști cunoscuți, precum Theo Rose, Ana Maria Oprișan și Valentin Sanfira, care vor întreține atmosfera timp de câteva ore.

Sărbătoarea a fost marcată, pentru prima dată, înainte de Revoluția din 1989 și a avut drept scop evidențierea finalului secerișului și obținerea grâului nou.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Dragii mei, am plăcerea să vă aduc la cunoștință faptul că spre sfârșitul acestei luni, în ziua de vineri – 27 august 2021, începând cu orele 18:00, după o pauză cauzată de pandemia nedorită de nimeni, 《Sărbătoarea Pâinii》de la Scornicești revine cu o nouă ediție, cea cu numărul XXVI.

Organizatorii – Primăria și Consiliul Local Scornicești, au pregătit numeroase surprize, cu artiști și momente de excepție, printre care și un superb foc de artificii, fapt pentru care îmi doresc să fim în număr cât mai mare pentru a fii aproape de toți cei dragi, în zi de mare sărbătoare.

Scorniceștiul și locuitorii săi merită și astfel de momente de bucurie, menite să îndulcească măcar o parte din grijile vieții de zi cu zi”, este mesajul transmis de edilul orașului Scornicești, Daniel Tudor.

foto: Facebook/ Daniel Tudor

Politica