joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

35 de permise auto au ridicat polițiștii olteni, în patru ore

O acțiune fulger pe linia siguranței rutiere au desfășurat, sâmbătă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

La finalul celor patru ore petrecute pe drumurile de pe raza întregului județ, oamenii legii au confiscat 35 de permise de conducere, fiind depistate, totodată, cinci infracțiuni în această zonă.

„În această dimineață (n.r. sâmbătă), în intervalul orar 07.00-11.00, pe raza județului Olt a fost desfășurată o acțiune cu efective sporite, pentru reducerea riscului rutier și depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 112 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, 63 fiind aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză și 49 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 35 de permise de conducere, dintre care 31 pentru viteză, 3 pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și unul pentru depășire neregulamentară, fiind retrase și 4 certificate de înmatriculare.

Totodată au fost constatate și 5 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, 4 fiind pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și o infracțiune  pentru conducere fără permis”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Politica