vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Începe festivalul Stradart din Târgu Jiu


Festivalul Stradart debutează, luni, la Târgu Jiu. Evenimentul a devenit o tradiție pentru oraș, iar autoritățile locale au ales zona de Sud a municipiului pentru organizare.

„Nu întâmplător, anul acesta am ales zona de Sud a municipiului pentru organizarea festivalului. De ce? Pentru că dă startul unui proiect pe care l-am gândit de mult timp pentru Târgu Jiu. Ne dorim modernizarea tuturor cartierelor.  Începem din Sud, în cartierul Plopilor, acolo unde am debutat cu refacerea canalizării și unde urmează o serie de schimbări majore, ajungând până la refacerea tuturor spațiilor verzi, a aleilor și străzilor, reconfigurarea parcărilor, dar și modernizarea iluminatului public”, a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.


Edilul susține că tot în zona de Sud s-a pregătit un proiect dedicat performanței energetice și finanțat prin Fondul de Mediu. Este vorba despre modernizarea iluminatului public de aici, dar cuprinde și o reabilitare a Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”. Unitatea de învățământ va beneficia de reabilitare termică, înlocuirea instalațiilor termice și electrice, echipamente și dotări pentru scăderea costurilor energetice.
„Sunt schimbări majore pe care le implementăm și pe care le-am promis târgujienilor. Iată că ne ținem de cuvânt. Mai departe avem datoria, fiecare dintre noi, să menținem și să protejăm cat mai bine aceste investiții pentru că ne dorim un oraș frumos și modern”, a mai spus primarul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica