sâmbătă, mai 11, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova-Dinamo 1-0. Spectacol în peluze și-n teren

Adrian Mutu a obținut prima victorie într-un meci oficial, în calitate de antrenor al FCU Craiova, chiar în fața echipei sale de suflet, Dinamo. Alb-albaștrii s-au impus cu scorul de 1-0, după un meci spectaculos, disputat într-o atmosferă superbă, pe „Ion Oblemenco”. Golul victoriei a fost înscris de Hugo Vieira.

Mutu a început meciul cu: Mogoșanu – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Achim, Albu, Asamoah – Baeten, Bălan, Bauza.
REZERVE: Popa, Gajic, Bagayoko, Pop, Zanfir, Raicea, Răducanu, Sidibe, Hugo Vieira.

DINAMO: Eșanu – Sorescu, Dudea, Giafer, Filip – Crețu, Răuță, Radu – Mihaiu, Moldoveanu, Florescu.
REZERVE: Fara, Neicuțescu, Anton, Amzar, Borcea, Diniță, Stan, Tone.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La finalul partidei, Adrian Mutu s-a arătat mulțumit de prestația jucătorilor săi, punctând și faptul că puteau înscrie mai multe goluri.

Bineînțeles că așteptam prima victorie în campionat și mă bucur că a venit la primul meci acasă, și împotriva unei rivale istorice pentru clubul nostru. E frumos să vezi atâția fani la stadion, pentru jucători e ceva fantastic. Din păcate nu am marcat de câte ori am meritat, dar victoria rămâne victorie. Nu cred că a fost superficialitate din partea lor (n.r. atacanților), cred că pe undeva era și frica asta de a câștiga, băieții au avut emoții și asta a contat. Se vede când intră jucători cu experiență, cum a fost Hugo. (n.r. Hugo Vieira, marcatorul unicului gol)„, a declarat Mutu.

Peluza Sud a stadionului „Ion Oblemenco” a fost pe jumătate plină, iar suporterii au făcut o atmosferă incendiară. Dinamoviștii au deplasat și ei aproximativ 800 de fani în Bănie, iar după meci, Peluza Cătălin Cîldan (PCH) nu a reacționat deloc bine.

UN REZULTAT CARE NU NE POATE ÎNTRISTA
O echipă cu mulți adolescenți, cu debutanți care au jucat cu determinare și curaj. Îi vom susține ORICE AR FI! Sunt atât de tineri mânjii noștri încât Mihai Eșanu pare un portar cu vechime și experiență. Și până la urmă va fi unul din cei mai experimentați portari, pentru că se va căli în cele mai grele lupte din istoria acestui club. SUNTEM MÂNDRI DE VOI! Giafer, Roberto Diniță, Țone, CURAJ, BĂIEȚI! Cu voi vom scrie istoria! Suntem alături de tine, Dario Bonetti! Știi să insufli curaj acestor copii, acestor români și suntem siguri că vei scoate fotbaliști de valoare din ei! E foarte important ca acești tineri să capete încredere. Da, nu avem cei mai buni jucători din Liga 1, dar EI SUNT TOT CE AVEM și SUNT AI NOȘTRI. Le mulțumim tuturor suporterilor care au lăsat totul, au sacrificat două zile de lucru și au venit la Craiova, unde au cântat tot timpul! Chiar dacă unele televiziuni au preferat să sugrume microfoanele de ambient pentru a nu ne auzi, tot am reușit să dominăm Oltenia la ea acasă. Le mulțumim tuturor celor care au intrat pe www.bilete.ro și au asigurat o Arena Națională plină, deși Dinamo juca în deplasare! Este ceva fără precedent! Suntem uimiți să vedem că și după înfrângere, suporterii continuă să cumpere ultimele bilete care au mai rămas! Le mulțumim celor care cred în www.programddb.ro și au continuat să se înscrie în proiectul socios! Astăzi am atins cota 15.400 și nu ne oprim!”, se arată în comunicatul PCH.

Politica