vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgul anual din comuna Titești a fost „M.A.I. etic, M.A.I. integru”, în prezența polițiștilor DGA


Polițiștii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Vâlcea, împreună cu lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au desfășurat activități cu caracter preventiv în cadrul campaniei naționale de promovare a integrității ”M.A.I. etic, M.A.I. integru”. Acțiunea a avut loc în contextul manifestărilor prilejuite de organizarea Târgului anual de Sfântul Ilie în comuna Titești.

Scopul campaniei este conștientizarea personalului Ministerului Afacerilor Interne și a cetățenilor asupra consecințelor implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării unor astfel de fapte. Activitatea a constat în realizarea unor întâlniri cu tematică anticorupție cu cetățenii comunei Titești – beneficiari ai serviciilor publice oferite de structurile M.A.I., aflați în Târgul anual de Sfântul Ilie.

Cu această ocazie, participanții prezenți la manifestări au fost informați cu privire la competențele legale ale D.G.A., infracțiunile de corupție prevăzute de Codul Penal, modalitățile de sesizare a faptelor de corupție, inclusiv prin intermediul serviciului Call-center anticorupție 0800.806.806, la care cetățenii pot sesiza infracțiunile de corupție de care iau cunoștință. În cadrul activităților au fost distribuite materiale de informare cu tematică anticorupție având caracter preventiv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica