miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat lovit de un șofer, în timp ce lucra la asfaltarea drumului spre Mănăstirea Frăsinei


Un bărbat ce este implicat în modernizarea drumului spre Mănăstirea Frăsinei, din județul Vâlcea, a fost bătut de un șofer. Se pare că agresorul nu ar fi vrut să-și mute mașina, pentru a face loc muncitorilor să asfalteze. Incidentul a fost făcut public chiar de președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, cel care a fost în vizită pe șantier.
Incidentul a avut loc marți, de Sfântul Ilie. Chiar dacă a fost zi de sărbătoare, lucrările la modernizarea drumului au continuat, iar președintele Consiliului Județean a făcut un apel către cetățenii din zonele în care se muncește.

„Am fost pe teren și astăzi…de data aceasta, pe drumul spre Mănăstirea Frăsinei. Am găsit și bune, și rele. Bune sunt lucrările executate, rele sunt veștile legate de faptul că un coleg drumar a fost agresat de un cetățean. Din ce motiv? Poliția deja cercetează cazul. Colegii mei de la drumuri județene sunt la treabă. Facem drumul până sus. Se fac lucrări care țin de platforma drumului, de stabilizare. Lucrăm chiar și în zi de sărbătoare și cred că Dumnezeu ne va ierta. Sunt foarte supărat și trist pentru că am auzit un lucru foarte grav, pe care nu îl voi trece cu vederea. Un coleg a fost lovit de un cetățean, pentru că a îndrăznit să-i ceară să-și mute mașina pentru a putea asfalta. Astfel de gesturi sunt grave și nu vor fi tolerate. Am dispus deja măsuri pentru identificarea celui care a făcut asta. Nu este acceptat ca un om care muncește în credință să fie lovit. Fac apel la cetățenii pe care îi întâlnim sau care au casele aflate pe drumurile județene ce sunt în reabilitate să dea dovadă de înțelegere. Este deranj, dar vom avea drumuri bune pentru oameni”, a spus Constantin Rădulescu.

Politica