vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Român fără adăpost, împușcat de polițiștii germani

Polițiștii germani au tras asupra unui român, în Englischen Garten din München, apoi tot ei i-au acordat acestuia primul ajutor, reușind să-l salveze.

Totul s-a pe 7 iulie, la ora 17.55. Potrivit poliției, un bărbat a scos un „obiect confecționat artizanal, asemănător cuțitului”, în timp ce polițiști în civil verificau identitatea bărbatului. Acesta a îngenuncheat apoi pe pământ și a scos un pistol din plastic care părea real.

Ofițerii l-au împușcat pe bărbat de patru ori. Un glonț l-a lovit în zona pieptului. Doborât, el a rămas nemișcat pe jos câteva minute. Polițiștii i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanței, scrie libertatea.ro Un elicopter de poliție a fost solicitat și a acesta a zburat peste Parcul Englez timp de câteva minute. La ora 18.33, atacatorul rănit a fost dus la ambulanță pe o targă și apoi transferat la o clinică. Acolo a fost operat. Starea actuală de sănătate e stabilă. Poliția a confirmat că bărbatul nu are reședință permanentă și e un român în vârstă de 38 de ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost deschisă o anchetă care să stabilească motivele pentru care ambulanța a venit după 30 de minute, în condițiile în care românul ar fi putut muri imediat, împușcat în piept.

Politica