vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU încheie stagiul din Austria cum l-a început: cu un eșec!

După prestațiile lui Nistor și compania nu se vede luminița de la capătul tunelului

Oltenii au ținut-o dintr-un eșec în altul în ultimele zile ale cantonamentului din Austria. După ce rezervele lui Ouzounidis au fost bătute de Horn, echipă din liga a doua austriacă, sâmbătă a venit rândul titularilor să piardă contra echipei a doua a lui Olympiakos. Că au pierdut nu e o tragedie, însă deranjantă e maniera. Oltenii au jucat în amical fix ca în play-off-ul ratat din această vară, fără nicio idee tactică, cu mingi aruncate de cele mai multe ori de fundaș direct pe vârfuri.
Ouzounidis a mizat pe: Pigliacelli – Vlădoiu (76 Ofosu), Bălaşa, M. Constantin (76 Găman), Vătăjelu – Mateiu, Nistor (87 Bic) – Câmpanu (46 Conte), Cicâldău (87 Fedele), Ivan – Koljic (76 Markovic).
Valbuena a deschis scorul din penalty, după un fault în careu al lui Vătăjelu. M’Villa a făcut 2-0 la ultima fază a primei reprize, lăsat fără marcaj la a doua bară, în urma unei lovituri de colț. În startul părții secunde, Nistor a irosit nonșalant un penalti acordat în urma unui fault la Ivan. În partea a doua, grecii mai puteau marca, dar s-au distrat cu apărarea lui Ouzounidis. Scor final: 2-0 pentru eleni, iar oltenii se întorc în Bănie cu tolba plină din Austria.
CSU Craiova a înregistrat 3 înfrângeri și o singură izbândă în stagiul de pregătire din Austria. De altfel, Ivan și colegii săi au câștigat o singură repriză. În trei meciuri nu au reușit să marcheze, revenind în Bănie cu un golaveraj 3-6. Singura rază de speranță a venit din amicalul cu Tirol, când oltenii au jucat o repriză, la capătul căreia au punctat de 3 ori prin Bălașa, Markovic și Ofosu.

Rezultate meciuri amicale:
CSU Craiova – UFA 0-2
CSU Craiova – Tirol 3-1
CSU Craiova – Horn 0-1
CSU Craiova – Olympiakos Pireu 0-2

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica