duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Festivalul Neversea 2021, amânat pentru anul următor

Festivalul Neversea a fost amânat pentru 2022, anunţă organizatorii. Decizia a fost luată deoarece timpul a fost prea scurt pentru ca evenimentul de la malul mării să fie ţinut în cadrul actualelor condiţii de pandemie.

„Din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele condiţii de pandemie, am fost nevoiţi să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opţiunilor noastre, printre care s-a numărat şi mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu obligăm pe nimeni să facă vreun compromis în privinţa experienţei avute – fie el spectator, membru al echipei tehnice sau artist”, se arată într-un comunicat transmis vineri, conform hotnews.ro.

Premierul Florin Cîţu a spus de mai multe ori că, deşi au fost ridicate o parte dintre restricţii, marile festivaluri, precum Untold şi Neversea, vor putea fi organizate, cel mai probabil, după 1 august.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În luna mai, organizatorii Festivalului Electric Castle au anunţat că evenimentul nu va avea loc nici în acest an, ediţia a opta fiind amânată pentru 2022.

Foto: Facebook

spot_img
spot_img

Politica