sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Începe distribuirea cotei de cărbune la Complexul Energetic Oltenia

Procesul de ridicare a cotei de combustibil va debuta pe 1 iulie, potrivit regulamentului elaborat de administrația Complexului Energetic Oltenia și agreeat cu federațiile sindicale din companie.

Cota de combustibil se acordă numai salariaților care depun în prealabil o cerere scrisă la locul de muncă. Cererile mai pot fi depuse până în data de 2 august. Între timp se lucrează la tabelele cu programările pentru angajații care au depus până acum solicitări în vederea ridicării cotei de cărbune. Fiecare salariat are dreptul la o cotă de 10 tone de lignit la un preț preferențial.

Este vorba de prețul de producție al cărbunelui produs de Complexul Energetic Oltenia, scrie gorjonline.ro Beneficiarii pot opta pentru un plus de până la două tone de cărbune, însă la un preț de 235 de lei tona.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La nivelul Complexului Energetic Oltenia vor funcționa de joi 10 puncte de încărcare, din care nouă sunt la carierele miniere din Gorj și unul în Mehedinți, la Cariera Husnicioara. Cota de cărbune costă 1.520 de lei, prețul celor 10 tone plătibile în 4 rate.

Politica