luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovean găsit cu o sacoşă cu 320.000 de euro în Bucureşti


Un tânăr de 32 de ani din Craiova a fost oprit marţi de poliţişti, în zona Pieţei Romane din Bucureşti, după ce oamenii legii l-au surprins pe bărbat în timp ce s-a apropiat de o altă mașină și a aruncat un plic cu peste 300.000 de euro pe geam, apoi a fugit. Poliţiştilor li s-a părut suspect momentul, motiv pentru care au pornit după acesta şi l-au somat să oprească pe dreapta.
În momentul percheziționării mașinii, polițiștii au descoperit o sacoșă de rafie cu 320.000 euro în ea şi un plic în care se aflau aproximativ 45.000 de dolari. Bărbatul a spus că este doar un șofer și că seful sau l-a trimis să ridice niște bani, dar oamenii legii l-au condus pe acesta la secţia 1 de poliţie pentru a fi audiat.
În urma verificărilor, șeful bărbatului este un patron din Dolj. Nu a fost reținut, însă banii au fost confiscați până la terminarea cecetarilor. Șoferul a mințit, iar acum se verifică din ce activități provin banii, daca sumele erau ale lui sau era „săgeată”. Are 32 de ani și e din Craiova, potrivit Antena3.ro.

Politica