vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova: Un autobuz electric s-a oprit în mijlocul străzii


Unul dintre cele 16 autobuze electrice furnizate Primăriei Craiova de către firma poloneză Solaris s-a oprit luni în trafic, din motive necunoscute. Autobuzul circula pe strada Amaradia, spre centru, când a rămas fără energie.
Reprezentanții primăriei au declarat că la fața locului s-a deplasat reprezentantul fimei Solaris, care împreună cu specialiștii din Polonia încearcă să depisteze cauza și să rezolve problema. „Autobuzul s-a oprit din mers și s-a blocat. La fața locului s-a deplasat reprezentantul firmei Solaris, care este în legătură directă cu specialiștii de la fabrica din Polonia, pentru a descoperi problema și a o remedia. Încă nu se știe cauza, dar poate fi vorba și de o eroare umană.
Autobuzul are foarte mulți senzori, totul este electronic și la cea mai mică problemă se poate bloca. Vehiculul are un sistem de protecție și siguranță foarte complex”, conform unui comunicat al Primăriei Municipiului Craiova. Autobuzele electrice au intrat pe traseele din Craiova la sfârșitul lunii mai.

Politica