vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Urmărit de Poliție, a provocat un accident. O fată, la spital

Un șofer urmărit de Poliție a provocat um grav accident rutier, în aceasta seară, la Institut. O fată a fost rănită în accident și a fost transportată la spital.

„Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Calea București, la intersecție cu strada Petre Ispirescu, au observat un autoturism al cărui conducător la culoarea roșie a semaforului a demarat cu viteză, derapând in intersecție.

Astfel, au pornit în urmarirea autoturismului cu semnalele acustice si luminoase ale autospecialei în funcțiune”, precizează IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Numai că șoferul nu s-a oprit. A întors mașina la intersecția strazilor Calea București cu Henry Coandă și și-a continuat drumul. S-a oprit într-o altă mașină.

„Urmărirea s-a finalizat la intersecția strazilor Calea București cu Petre Ispirescu, unde autoturismul a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe strada Petre Ispirescu pe culoarea verde a semaforului, condus de o tanara de 20 de ani, din Craiova.

Ulterior autoturismul în cauză a fost proiectat intr-un alt autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, pe aceeași stradă.

Astfel, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului în persoana unui tânăr de 28 ani de ani, din Craiova.

În urma evenimentului rutier, tânăra de 20 de ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat negativ”, mai arată IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

„Totodată, cel în cauză a fost sancționat contravențional de polițiști conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.” – IPJ Dolj

Sursa foto: facebook/Oltenia Info Trafic Tube

Politica